MagamrólSzeretnék néhány sort írni magamról, kicsit bemutatkozni, hiszen fontos tudnotok kivel töltitek heti rendszerességgel az időtöket. 

Energikus, mindig vidám, optimista, élni szerető, 3 fiúcskát nevelő anya és nő vagyok. Okleveles közgazdászként végeztem. Az egyetem alatt számtalan kutatási projektben (innováció, szabadalmak, regionális kutatások) vettem részt, ezt követően pedig kb. 3 évet dolgoztam a szakmámban. A mai napig szeretek minden „reál” tudományt, logikai fejtvényeket és gondolkodásra késztető kihívást.

Hogy jön ide a zene? Zenei Általános Iskolába jártam, 14 éves koromig számtalan európai városban vettem részt kórusversenyeken. Gyakorlatilag végigénekeltem az életem. Eközben 2 évig furulya, majd közel 14 évig gitár szakon tanultam intézményi keretek közt.

Életem „klasszikus” időszaka után jött egy könnyedebb, ám annál mélyebb nyomot hagyó zenei korszak, a P.é.P… Bogárdi Alíz, Pozsgai Tamás, Babarci Bulcsú, Varga Norbert és Baranyai Zoltán zenéstársakkal több évig alkottunk jobbnál jobb zenéket 

Gyermekeim születése után én is változtam. A zene iránti szenvedélyem összekapcsolódott a gyerekek iránti szeretettel. Létrejött a Dúdolda. Szívből jött, és jön ma is. A gondolataim nagy része e körül forog. Olvasok, tanulok, folyamatosan képzem magam és gyakorlok. Megzenésítek, verseket írok, ötletelek. Hálás vagyok, hogy van lehetőségem azzal foglalkozni, amit szeretek. Hiszek abban, hogy ha valami őszintén belülről jön, az működik és működni fog.

Nem vagyok fejlesztő pedagógus. Anya vagyok. Zenész vagyok. Sportoktató vagyok. Közgazdász vagyok. A Dúdoldát sosem hirdettem fejlesztő foglalkozásként. Ez egy sokoldalú zenés-játék, melynek célja az örömszerzés. Azért zenélek nektek, mert ez szeretem csinálni. Mert nektek és nekem is örömet okoz. Ettől függetlenül nyilván hat a picikre, hat Rátok, és rám is. Nagyon örülök, a sok-sok visszajelzésnek, amit szülőktől, nagyszülőktől kapok. Remélem, hogy még sok-sok boldog percet okozunk egymásnak a jövőben.

Horváth Kornélia (Nelli)